Texten till När du gråter


Igår sjöng jag När du gråter på scenen för första gången på länge och idag gjorde en av åskådarna mig uppmärksam på att texten inte finns här på hemsidan. Jag märkte att jag inte ens hade lagt in den bland titlarna på skivan En tur på livet.  Jag ska styra upp det!

Tills att jag fixat det så kommer i alla fall texten här. Tack för de fina orden om sången det gör mig glad att den berör er. Skivan finns inte och kommer inte läggas ut på Spotify så vill man höra sången får man köpa skivan. Väldigt omodernt, men ack så exklusivt 😉

Med värme

//Ida

När du gråter

Text Ida Olsson.
Musik. Ida Olsson/Simon Ljungman
Låt havet storma genom dig tills gråten slutat skaka

Du kan skrika gråten rakt in i mig, rakt in i min famn.

 

Var inte rädd när du gråter, jag ska hålla dig.

Var inte rädd när du gråter.

Jag ska hålla dig tills gråten slutat skaka.

 

Låt snyftningarna rulla in som dyningar till min strand.

Jag är lugnet efter stormen om du vill.

Om du vill.

 

Var inte rädd när du gråter, jag ska hålla dig.

Var inte rädd när du gråter.

Jag ska hålla dig tills gråten slutat skaka.

Kommentera inlägget här