Min alldeles egna slumpartad klädstil


Kärleken brukar ofta ge mig fina komplimanger om hur jag klär mig.  Att jag har en egen stil. Jag har funderat på det. Jag älskar vackra kläder och fina material. Helst av allt skulle jag klä mig i specialdesignade färgsprakande klänningar i siden eller tunn mjuk ull varje dag. Men det finns det verkligen inte ekonomi för. Jag handlar  faktiskt nästan aldrig någonting annat än strumpbyxor och jeans.

Min garderob har två delar. En del med några älskade vackra exklusiva personligt designade och uppsydda klänningar från Beundra som jag använder på scenen  alla i design av Susanne Sadri. Här ser ni några av hennes specialdesignade plagg för mig.

 

Resten av garderoben innehåller nästan uteslutande avlagda kläder främst från min mamma. Det som upplevs som en egen vardagsstil är egentligen bara en slump. Jag blir försedd med ett antal klädesplagg som mamma vuxit ur eller tröttnat på och som jag sedan efter bästa förmåga matchar ihop med något annat jag fått vid ett annat tillfälle och en eller annan färgglad strumpbyxa eller scarf. Mig passar det här arrangemanget perfekt. Det är billigt och roligt och jag slipper framför allt gå i affärer och prova kläder i hemska provrum. Jag kan lugnt luta mig tillbaka och dricka en kopp kaffe medan mamma rensar garderoben och kan förlita mig på hennes känsla för stil.

 • Klokt där Ida, att slippa provrummen och dessutom är du hållbar i din klädstil 🙂 Vilka underbara kläder Susanne designat åt dig 🙂
  Jag kan hålla med dig att Sicilien ÄR underbart!

  Kram

  Kommentar av MajaPiraja — 13/5-2012 @ 12:00

 • Susanne är den bästa designern av dem alla!!! Och NU vill jag också till Sicilien!!! KRAM

  Kommentar av Ida Olsson — 13/5-2012 @ 17:31

 • Kommentera inlägget här